Onko tää paljon puhuttu ilmastonmuutos saanut teidät liikkeelle? Tekemään jotain hyödyllistä?

Mä olen saanut laitettu bioroskat erikseen en muuta. Tai oikeastaan anoppi oli meidän reissun aikana ne pussit hommannu ja paikalleen laittanut, niin eihän tuo nyt niin kovin vaikeaa ole sinne laittaa sinne kuuluvia juttuja. En vaan yhtään tykkää viedä niitä pusseja, haisee niin pahalle! HYI!

Tulee kyllä välillä tosi huono omatunto kun miettii, että tässä maailmassa pitäs meidän lasten ja lastenlastenkin vielä asua. Ja lyön vetoa,että en ole ainut laiska joka pesee välillä melkein tyhjiä koneellisia pyykkiä, ei niin  kierrätä ja  mitä muuta vielä. Mutta kyllä minä sentään käytän jukisia liikennevälineitä( tosin ihan siitä syystä kun en uskalla ajaa autoa). 

Nyt sentään olen saanut itseäni niskasta kiinni, että en enää tunge lehtiä ja muita roskia samaan lootaan, se vaan on niin ärsytäävää raahata kahta lasta ja monta eri roskaa ja pussia. Vähemmällä pääsee kun samaan laittaa. Mutta ei siis enää. en ihan suoraan sanottuna edes tiedä missä kaikissa ( pikku) asioissa voisi ympäristöä suojella, luulen että olisi aika monta keinoa auttaa äitiluontoa.

Tarvitaan varmaan ihan uusi sukupolvi tähän hommaan jotka ovat jo äidinmaidossa imeneet ympäristönsuojelun. Minunkin täytyy nyt ihan tosissaan alkaa tätä asiaa pohtimaan, sillä kohta lapseni ovat jo niin isoja, että alkavat itsekkin oppimaan ja tajuamaan miten hommat hoidetaan. Ja jos kerta näkevät, että äiti työntää kaikki roskat samaan pussiin niin mistä he ikinä oppivat?