Juttelin erään viehättävän sinkkuystäväni kanssa ja välillä täytyy sanoa, että taisi vähän korvat punoittaa niistä jutuista. Ystävälläni on siis miehiä ja monia. Pääasiassa hän kait löytää niitä internetin treffipalstan kautta. APUA sanon minä. Ei musta olisi tuommoiseen. Jo pelkkä ajatuskin siitä kauhistuttaa, että joutuisin seisomaan tyhmänä jossain stockkan kellon alla ja miettimään mistä pääsee pakoon jos uros on kamala. Usein nämä jutut johtaa nopeasti petiin (eikä se nyt sinällään mitään haittaa kerta aikuisia sitä kai ollaan) mutta ainakin ystävieni puheitten mukaan siitä ne ei enää jatkukkaan. Ja jokaisessa miehessä on ollut jotain outoa. Ilmoitukset hipoo taivaita ja totuus viistää maassa.

Tälläkin hetkellä ystävälläni on kierroksessa mies joka ehkä seurustelee, koska ei voi viedä ikinä ystävääni kotiin selityksenä "niin sotkuista". Halut miehellä oli kuitenkin kovat ja vei ystäväni VANHEMPIENSA aviovuoteeseen.Kiva.

Minä pidän rehellisistä suomalaisista miehistä. Joka tekee kotona osansa, mutta osaa myös laittaa naisen järjestykseen ( en siis tarkoita nyrkki-hellaa vaan ettei ihan tossu ole). Joka on hellä mutta myös vahva. Jonka kanssa on hyvä olla. En väitä etteikö internetin valtavasta tarjonnasta voisi löytyä joku kultakimpale,mutta kuka niitä jaksaa etsiä kaiken maailma niljaskaisten joukosta?